• Header

Ervaringsverhalen

Ervaringsverhaal Marieke: 

Begeleiding in de periode: augustus 2022 - maart 2023 

    

"Nadat ik bij Sindy kwam met mijn vraag om niet eens zozeer direct af te willen vallen, maar vooral gezonder te willen leven introduceerde zij bij mij de methode: Intuïtief Eten. Door samen te wandelen en het van haar gekregen boek aan de hand van mijn eigen ervaringen door te nemen ontstonden er inzichten in patronen bij mijzelf. Ondanks dat eten en ik altijd een gevoelige combinatie blijven, heeft het mij geholpen om op minder gespannen voet met eten te staan en er een soort van vrede mee te sluiten. De methode Intuïtief eten, begeleid door Sindy heeft voor mij een waardevolle bijdrage geleverd aan een meer gezond leven, zowel mentaal als fysiek." 

 

2024:

Ervaringsverhaal Sofie:

"Ik kwam bij Sindy om wat handvaten te krijgen over zoutarm eten. Ik dacht wel dat ik al heel veel goed deed, maar toch bleek uit bloed- en urine onderzoek, dat ik nog teveel zout at. Sindy heeft me uitgelegd hoe dit zit en legde me precies uit wat ik nodig had om verbeteringen in de voeding aan te brengen. 

Nu snap ik hoe ik onder de 6 gram zout kan blijven, de nefroloog is nu ook tevreden, ik mag zelfs wat langer weg blijven, nu de zoutinname onder controle is. Er zijn nog andere stoffen in de voeding waar ik op kan letten om de bloeddruk goed te houden. Ik ben veel wijzer en nu red ik het weer zelf. "

2024:

Mw. B: 

"Ik kwam bij Sindy voor begeleiding bij de combinatie van mijn maagproblematiek bij Diabetes. Met veel maagklachten is het moeilijk om zo te eten, dat de suiker goed blijft. Ik heb nu meer informatie hoe ik de voeding het beste kan verdelen en niet te weinig voeding binnen krijg."

 

 

Nieuws

 • Info Avond Voeding

  Info Avond over Voeding, heb ik georganiseerd om iets nieuws te doen voor mij...

  Lees meer
 • Feestdagen een uitdaging?

  8 tips over eten en drinken tijdens de feestdagen:  - Geniet erv...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Waarvoor kunt u terecht

  Waarvoor kunt u terecht

  Vragen over voeding of een voedingsadvies op maat of begeleiding als u om medische redenen uw voeding moet aanpassen

  Lees meer
 • Werkwijze

  Werkwijze

  Tijdens het eerste consult zal ik onder andere met u bespreken wat er dagelijks gegeten en gedronken wordt

  Lees meer
 • Afspraak maken

  Afspraak maken

  kunt een afspraak maken via de mail, dan kan ik u een aantal opties geven om een afspraak te maken.

  Afspraak maken
 • Sindy Davidse

  "Kan ik je helpen om kleine verbeterstappen te maken op het gebied van voeding? Op deze site info voor de mogelijkheden!"

  Sindy Davidse