• Header

Afspraak maken

Afspraken

U kunt een afspraak maken via de mail, vul het formulier in bij contact of stuur een mail op info@voedingsadviesvitalia.nl, dan kan ik u een aantal opties geven om een afspraak te maken.

Telefonisch kunt u een afspraak maken van maandag tot en met vrijdag. U kunt bellen tussen 10.00 uur en 18.00 uur naar de diëtistenpraktijk op nummer: 06-41108022. Op woensdag en vrijdag werk ik de hele dag in het ziekenhuis. Spreek dan rustig de voicemail in, dan bel ik zo snel mogelijk terug, maar dat kan op die dagen wel na 18.00 uur zijn. Ook kan het zijn dat ik tijdens patiëntencontact of een bijscholing niet gestoord kan worden. Ik bel dan dezelfde dag terug. U kunt uiteraard ook een email sturen met het verzoek om u te bellen.

Benodigdheden

Het is belangrijk dat u uw identiteitsbewijs (in verband met de nieuwe wet: BSN in de zorg) het verzekeringspasje en de verwijsbrief (als u op verwijzing van uw arts komt) mee neemt naar het consult. Neem altijd de originele schriftelijke verwijsbrief mee, zodat u de consulten vergoed krijgt.

Verhinderd

Wanneer u een afspraak heeft gemaakt, maar u bent onverhoopt verhinderd, dan dient u de afspraak telefonisch 24 uur van tevoren af te zeggen. U mag de afspraak ook via de mail afzeggen of verzetten, maar dan wel 48 uur van tevoren. Wanneer de afspraak niet tijdig wordt afgezegd, dan wordt de geplande tijd wel in rekening gebracht. Deze kosten kunt u niet bij uw verzekeraar terugvragen.

Nieuws

 • Ondervoeding, herken jij het?

  Ondervoeding, herken jij het?   Uit onderzoek blijkt dat 1 op de ...

  Lees meer
 • een uitdaging voor 2018?

  Heb jij al een sportief doel voor volgend jaar? Afgelopen jaar heb ik same...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Waarvoor kunt u terecht

  Waarvoor kunt u terecht

  Vragen over voeding of een voedingsadvies op maat of begeleiding als u om medische redenen uw voeding moet aanpassen

  Lees meer
 • Werkwijze

  Werkwijze

  Tijdens het eerste consult zal ik onder andere met u bespreken wat er dagelijks gegeten en gedronken wordt

  Lees meer
 • Afspraak maken

  Afspraak maken

  kunt een afspraak maken via de mail, dan kan ik u een aantal opties geven om een afspraak te maken.

  Afspraak maken