• Header

Afspraak maken

Afspraken

Je kunt een afspraak maken via de mail, vul het formulier in bij contact of stuur een mail op info@voedingsadviesvitalia.nl, dan kan ik je een aantal opties geven om een afspraak te maken.

Telefonisch, via een app sturen of via de mail kunt je een afspraak maken van maandag tot en met zaterdag. Het nummer van de diëtistenpraktijk is: 06-41108022. Op verschillende dagen werk ik ook nog in een ziekenhuis, ook kan het zijn dat ik tijdens patiëntencontact of een bijscholing niet gestoord kan worden. Mocht je de voicemail in hebben gesproken bel ik dezelfde dag terug. 

Benodigdheden

Het is belangrijk dat je het identiteitsbewijs (in verband met de  wet: BSN in de zorg) het verzekeringspasje en de verwijsbrief (als je op verwijzing van een arts komt) mee neemt naar het consult. Neem altijd de originele schriftelijke verwijsbrief mee, zodat je de consulten vergoed krijgt.

Verhinderd:

Wanneer je een afspraak hebt gemaakt, maar je bent onverhoopt verhinderd, dan dien je de afspraak telefonisch, via de mail of per app afzeggen, tenminste 24 uur van tevoren. Wanneer de afspraak niet tijdig wordt afgezegd, dan wordt de geplande tijd wel in rekening gebracht. Deze kosten kun je niet bij de verzekeraar terug vragen.

Nieuws

 • Info Avond Voeding

  Info Avond over Voeding, heb ik georganiseerd om iets nieuws te doen voor mij...

  Lees meer
 • Feestdagen een uitdaging?

  8 tips over eten en drinken tijdens de feestdagen:  - Geniet erv...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Waarvoor kunt u terecht

  Waarvoor kunt u terecht

  Vragen over voeding of een voedingsadvies op maat of begeleiding als u om medische redenen uw voeding moet aanpassen

  Lees meer
 • Werkwijze

  Werkwijze

  Tijdens het eerste consult zal ik onder andere met u bespreken wat er dagelijks gegeten en gedronken wordt

  Lees meer
 • Afspraak maken

  Afspraak maken

  kunt een afspraak maken via de mail, dan kan ik u een aantal opties geven om een afspraak te maken.

  Afspraak maken
 • Sindy Davidse

  "Kan ik je helpen om kleine verbeterstappen te maken op het gebied van voeding? Op deze site info voor de mogelijkheden!"

  Sindy Davidse