• Header

Links

www.nvdietist.nl
www.dieetbijhartfalen.nl (ik zit bij de groep van dietisten met aandachtspunt hartfalen)
www.voedingscentrum.nl
www.hartenvaatgroep.nl
www.hartstichting.nlNieuws

een uitdaging voor 2018?

Heb jij al een sportief doel voor volgend jaar? Afgelopen jaar heb ik samen met mijn vader de Alpe d' Huez gefietst. Dit was gaaf en indrukwekkend, zeker als het 30 graden is, is dat nog een extra challenge. Wat dit verhaal bijzonder maakt is dat mij...

Lees meer

Kan suiker de groei van de tumor extra bevorderen?

Kan suiker de groei van de tumor extra bevorderen? Er wordt vaak gezegd dat suiker de tumor laat groeien. Hiervoor is echter geen wetenschappelijk bewijs. Natuurlijk gebruikt een tumor voedingsstoffen, zoals alle lichaamsweefsels. Maar er zijn geen betro...

Lees meer

Oma mag ik een snoepje?

Ik ben deskundige in het panel van Wij Jonge Ouders, zie ook www.wij.nl. Zwangeren en of moeders/ ouders kunnen vragen stellen aan deskundigen zoals, de orthopedagoog, de arts, de logopedist en ook aan mij; de diëtist. Af en toe wordt ik gevraagd vo...

Lees meer

Nieuws

 • een uitdaging voor 2018?

  Heb jij al een sportief doel voor volgend jaar? Afgelopen jaar heb ik same...

  Lees meer
 • Kan suiker de groei van de tumor extra bevorderen?

  Kan suiker de groei van de tumor extra bevorderen? Er wordt vaak gezegd da...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Waarvoor kunt u terecht

  Waarvoor kunt u terecht

  Vragen over voeding of een voedingsadvies op maat of begeleiding als u om medische redenen uw voeding moet aanpassen

  Lees meer
 • Werkwijze

  Werkwijze

  Tijdens het eerste consult zal ik onder andere met u bespreken wat er dagelijks gegeten en gedronken wordt

  Lees meer
 • Afspraak maken

  Afspraak maken

  kunt een afspraak maken via de mail, dan kan ik u een aantal opties geven om een afspraak te maken.

  Afspraak maken
 • Sindy Davidse

  "En en en 2019 met goede voornemens begonnen? of wordt het wat lastiger? ik help je graag!"

  Sindy Davidse